Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dj 102c buzau prahova
Categorie: Actual

Lucrările de modernizare a DJ 102C, pe tronsonul Cislău - Buda Crăciunești – limita cu județul Prahova, sunt aproape gata, a anunțat conducerea Consiliului Județean Buzău. Investiția se ridică la aproximativ 3,5 milioane de euro.

Lucrările au fost derulate de Consiliul Județean Buzău, din bugetul propriu, și vizează modernizarea unui tronson de peste 11 kilometri din care o parte nu a fost niciodată asfaltată.

Traseul este unul spectaculos, șerpuind prin pădure, iar autoritățile speră ca finalizarea acestui proiect să contribuie la revitalizarea turismului din zonă.

Proiect pentru punerea în valoare a vestigiilor din zona Cislău

“O mare parte a acestui DJ nu a fost niciodată asfaltată. Este un proiect complex, cu multe consolidări, are o lungime de peste 11 km și este finanțat din fonduri proprii ale Consiliului Județean Buzău. Reabilitarea lui deschide și calea dezvoltării unei zone superbe, cu un mare potențial turistic, cu trasee turistice care pot încânta pe oricine. Un loc de seamă în istoria locului îl are Doamna Neaga, fiica lui Vlaicu Clucerul din Cislău și soția lui Mihnea Turcitul, domn al Țării Românești”, declara președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, în luna iunie, la începerea lucrărilor.

Acesta speră ca, luna viitoare, să încheie un parteneriat cu localitatea Cislău, pentru realizarea unui drum de acces modern către vestigiile din zonă.

Proiectul a vizat sectorul până la limita cu județul Prahova. Drumul continuă apoi pe traseul Sângeru – Apostolache – Iordăcheanu – Urlați – Albești, până la intersecția cu DN 1B.

Imagini cu traseul noii șosele au fost publicate aici.

Back To Top