Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sigla  alevia
Categorie: Actual

Alevia menționează, într-un punct de vedere oficial transmis astăzi, că a decis retragerea de pe piață a anumitor loturi de produse “ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi care a precizat că în compoziția carbonatului de calciu și carbonatului de magneziu a apărut accidental oxid de etilenă, peste limitele permise de reglementările în vigoare”. 

Reprezentanții companiei menționează și că Alevia a decis testarea loturilor retrase la un laborator acreditat din Germania pentru a verifica dacă este depășită limita legală de oxid de etilenă pentru acestea.

Poziția oficială a companiei, cu privire la retragerea unor produse (VEZI DETALII):

“Compania Alevia anunță retragerea de pe piață a anumitor loturi de produse, ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi care a precizat că în compoziția carbonatului de calciu și carbonatului de magneziu a apărut accidental oxid de etilenă, peste limitele permise de reglementările în vigoare. Acest fapt are impact doar asupra loturilor de produse Alevia din lista de AICI.

Alevia a respectat toate procedurile și normele de siguranță în vigoare pentru producția de suplimente nutritive, contaminarea neproducându-se în fabrica Alevia.

Alevia colaborează în prezent cu autoritățile competente, cât și cu partenerii comerciali pentru a se asigura că toți consumatorii sunt informați de rechemare.

Sfaturi pentru consumatori: Persoanele care au achiziționat aceste produse au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lor până la data de 10.09.2021.

Alevia a decis testarea loturilor retrase la un laborator acreditat din Germania pentru a verifica dacă este depășită limita legală de oxid de etilenă pentru acestea.

Celelalte loturi ale acestor produse pot fi consumate fără probleme.

Consumatorii care au întrebări suplimentare sunt rugați să contacteze Alevia la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Această rechemare a fost inițiată în interesul consumatorilor noștri. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate.

Retragerea se aplică numai pentru loturile de produse din lista de AICI.”

Back To Top