Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

stalp in pericol sa cada demontat
Categorie: Actual

La scurt timp după ce APH a publicat articolul despre stâlpul de beton în pericol să cadă, aflat la intersecția străzilor Tarcăului cu Aleea Școlii din Ploiești, autoritățile au intervenit pentru demontarea acestuia.

Luni, Primăria Ploiești a transmis, pe adresa redacției, și un răspuns oficial cu privire la măsurile luate în cazul semnalat de un ploieștean, prin intermediul APH.

“Urmare a apariției, în publicația dumneavoastră, a articolului «Stâlp în pericol să cadă, la intersecția Tarcăului cu Aleea Școlii din Ploiești», care relatează pericolul la care erau expuși cetățenii care tranzitau intersecția celor două străzi, amintite mai sus, din cauza unui stâlp, aflat de vreme îndelungată într-o stare avansată de degradare, că comunicăm că, potrivit informațiilor transmise de către reprezentanții Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, stâlpul deteriorat a fost demontat”, se arată în răspunsul Primăriei Ploiești pe acest subiect.

Back To Top