Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, și cel al Sănătății, Ioana Mihăilă, au anunțat care vor fi noile reguli pentru deschiderea școlilor. Noul an școlar începe în 13 septembrie.

Astfel, până la atingerea ratei de infectare de șase la mia de locuitori în localitate, toate școlile, creșele și grădinițele rămân deschise în format fizic. După depășirea ratei de infectare de șase la mie rămân deschise creșele și grădinițele, dar toți elevii intră în online, cu o singură excepție: învățământul special. Autoritățile recomandă purtarea măștii de tip medical, dar sunt premise și măștile de tip textil. De asemenea, în curtea școlii măștile nu sunt obligatorii, cu excepția festivităților de deschidere a anului școlar.

Dacă condițiile meteo nu permit desfășurarea orelor de sport la exterior, acestea vor putea fi înlocuite cu alte ore, precum educația pentru sănătate sau nutriție. Restricțiile privind accesul persoanelor neautorizate în incinta unităților de învățământ rămân valabile, cee ace înseamnă că, practic, părinții nu vor putea intra în școli.

Back To Top