Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Proiectul privind construirea „Complexului integrat de servicii de asistență medicală de urgență” a mai parcurs o etapă. Consilierii judeţeni, prezenţi la şedinţa ordinară din data de 31 august 2021, au votat în unanimitate proiectul care prevede trecerea unor terenuri din domeniul public al municipiului Ploiești în domeniul public al județului Prahova.

Anterior acestei Hotărâri a CJ Prahova a mai existat una prin care forul judeţean solicita Consiliului Local Ploieşti transferul a aproximativ 15 ha, necesare pentru pentru construcţia propriu-zisă a unităţii medicale, respectarea normelor de protecție sanitară, precum și asigurarea locurilor de parcare ale personalului și aparținătorilor. Aleşii locali au aprobat, în unanimitate, în luna august, proiectul care dădea curs acestei solicitări. Decizia consilierilor locali a fost salutată de către preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu. Odată încheiată etapa transferului, urmează realizarea Studiului de Fezabilitate, găsirea liniilor de finanţare şi construcţia efectivă a Complexului integrat de servicii de asistenţă medicală de urgenţă.

Back To Top