Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Judeţul Prahova urmează să fie traversat, sâmbătă, de Turul Ciclist al României, când cea mai importantă competiţie autohtonă de profil programează o etapă care se va desfăşura între Braşov şi Bucureşti. Iubitorii genului vor avea parte de spectacol, în timp ce şoferii care au în plan să meargă pe DN1 trebuie să se pregătească pentru restricţii.

Poliţia Prahova a anunţat că traficul rutier va fi blocat, pe sectoare, pe durata a aproape două ore.

"La data de 04 septembrie 2021, Federația Română de Ciclism, împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului organizează cea de-a 54-a ediție a competiției sportive de ciclism TURUL CICLIST AL ROMÂNIEI, competiția fiind înscrisă în calendarul european al Union Cycliste Internationale.

În acest sens, în ziua de 04.09.2021, în intervalul orar 12.30-14.25, pe raza județului Prahova se va desfășura etapa nr. IV a competiției, fiind eliberat un aviz în baza căruia, se vor asigura măsuri de oprire a traficului rutier cu ocazia trecerii sportivilor, pe sectorul de drum -DN1, de la km 138, limită cu judetul Brașov-până la km 39+300, limită cu județul Ilfov.

Pentru buna desfășurare a activităților și pentru prevenirea evenimentelor rutiere, având în vedere numărul mare de participanți și urmare a identificării mai multor puncte de conflict unde există risc de producere a accidentelor de circulație, traseul va fi monitorizat de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, cât și de lucrători din cadrul Federatiei Române de Ciclism", a anunţat IPJ Prahova.

Programul etapei

Ziua de sâmbătă va aduce etapa 4 din Turul Ciclist al României, startul fiind programat la ora 12.00 în parcarea Auchan din cadrul Coresi Shopping Resort Brașov, iar finalul fiind estimat pentru ora 15.30, în Alveola Kiseleff din Capitală. Tot acolo, de la ora 16.00, e programată ceremonia de premiere, potrivit programului afişat pe pagina de internet a competiţiei.

Rutierii vor circula pe o distanţă totală de aproape 160 de kilometri, pe traseul Brașov – Bușteni – Sinaia – Comarnic – Ploiești – Otopeni – București.

Spectacolul sportiv, dar şi restricţiile, continuă şi duminică în Bucureşti, unde e programată o nouă etapă, cu un traseu în interiorul Capitalei.

Back To Top