Categorie: Actual

Bulevardul Castanilor, din Ploieşti, va fi închis, astăzi şi mâine, pentru circulaţia rutieră, iar Primăria invită ploieştenii să se bucure de o serie de activităţi în aer liber, de la sport la spectacole şi plimbare.

Primăria a transmis, sâmbătă dimineaţă, o invitaţie, amintind că atât sâmbătă, cât şi duminică, programul include o serie de evenimente inedite. Acestea debutează la ora 10.00, când este programat un spectacol pentru copii.

Ce puteţi face sâmbătă

"Vă invit sâmbătă, 4 septembrie și duminică, 5 septembrie 2021, la o nouă serie de evenimente organizate de municipalitate sub genericul «Week-end pe Bulevardul Castanilor». Astfel, sâmbătă, 4 septembrie, începând cu ora 10.00, actorii teatrului Imaginario vor fi prezenți pe scena amplasată pe Bulevard, pentru a-i purta pe micuții spectatori în lumea plină de tâlc și veselie a năstrușnicelor personaje din spectacolul D`ale lui Păcală. În aceeași zi, la ora 19.30, Secția Revistă a teatrului Toma Caragiu va delecta ploieștenii cu un spectacol plin de dinamism și culoare, intitulat Majestic Estival", a declarat primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Evident, pe lângă spectacole, pe bulevard au fost amenajate mai multe terenuri de sport, care îi aşteaptă pe cei mici.

Ce puteţi face duminică

“În ultima zi de week-end a acestei săptămâni - duminică, 5 septembrie, municipalitatea va oferi tuturor celor care aleg să se relaxeze pe Bulevard o serie de evenimente care, prin diversitatea lor, speră să atragă un număr cât mai mare de ploieșteni.

Astfel, la ora 10.00, actorii Teatrului Muzical «Ambasadorii» vor prezenta pe scena special amenajată spectacolul «Păcală și Tândală».

Iubitorii de mișcare în aer liber sunt invitați, de la ora 16.00, la meciul demonstrativ de baschet susținut de fetele și băieții naționalei U14.

Începând cu orele 17.00, cei care îndrăgesc folclorul vor putea viziona un inedit program artistic, susținut de grupul vocal Prahova și ansamblul folcloric Prahova ale Casei de Cultură «Ion Luca Caragiale» Ploiești.

Muzica de promenadă, oferită de membrii Fanfarei Prahova, prezenți în foișorul amplasat între cele două ronduri de pe Bulevard, începând cu ora 18.00, va adăuga un farmec în plus și va întregi atmosfera relaxantă destinată ploieștenilor.

«Week-end-ul pe Bulevard» se va încheia cu un concert susținut, la ora 19.00, de orchestra filarmonicii «Paul Constantinescu» din Ploiești, care va prezenta iubitorilor genului arii celebre de opera și operetă.

Precizez, de asemenea, că «Târgul cu bunătăți și dichisuri» va fi deschis, din nou, pentru ploieșteni. Căsuțele special amenajate în cadrul târgului vă așteaptă cu o varietate de haine tradiționale și creații handmade, delicii culinare, produse din lavandă (cosmetice, ulei esențial, lumânări parfumate), precum și alte produse naturale pentru îngrijire sau decor", se mai arată în mesajul publicat de primar.

Back To Top