Categorie: Actual

Un bărbat de 30 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe un bloc din Ploieşti, duminică, într-un gest disperat cauzat, conform primelor informaţii, de pierderea custodiei copilului.

Bărbatul s-a urcat pe acoperişul unui bloc de opt etaje situat pe strada Gheorghe Grigore Canzacuzino, aproape de centrul municipiului Ploieşti. Poliţia a fost alertată prin 112 în jurul orei 11.00. Potrivit martorilor, ploieşteanul a solicitat să îşi vadă copilul. În momentul în care pompierii au urcat pe bloc alături de el, încercând să-l convingă să coboare, acesta a alergat spre partea opusă şi s-a aruncat de pe bloc.

"La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, politiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel de 112 despre faptul că pe strada Cantacuzino intersecție cu strada Popa Farcaș, un bărbat de 30 de ani din Ploiești s-a urcat pe un bloc și solicită să își vadă copilul. Imediat politiștii s-au deplasat la fața locului, au urcat alături de el pe bloc și au încercat sa îl liniștească dar din păcate demersurile au fost în zadar, acesta aruncându-se în gol", a relatat Poliţia Prahova, într-un comunicat transmis duminică.

Un echipaj medical a început manevre de resuscitare, însă medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

Back To Top