Categorie: Actual

Un bărbat a fost pus la pământ de opt poliţişti, după ce a lovit un agent cu parul şi a distrus o maşină de Poliţie în comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, conform Antena 3.

Bărbatul s-a luat la ceartă cu agentul chemat să intervină la un alt scandal provocat de acesta, iar la un moment dat a pus mâna pe un par de lemn şi, după câteva ameninţări, l-a lovit pe agent. Poliţistul a raportat incidentul şi a cerut întăriri, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Poliţie. Ulterior, bărbatul a început să lovească cu parul maşina de Poliţie şi a rămas lângă aceasta chiar şi când a fost înconjurat de poliţişti. În timpul intervenţiei, doi dintre poliţişti îşi scapă pistoalele pe asfalt, iar unul dintre ei se împiedică şi cade. În final, bărbatul a fost pus la pământ de poliţişti şi încătuşat.

Incidentul a avut loc după ce poliţiştii au fost chemaţi pentru a aplana un alt conflict. Bărbatul bătăuş l-ar fi lovit pe fratele său şi pe soţia acestuia, în urma unui scandal izbucnit din cauza unei moşteniri. Le vederea oamenilor legii, conflictul a degenerat şi bărbatul i-a atacat inclusiv pe poliţişti şi maşina acestora.

Back To Top