Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Viceprimarul Ploieștiului, Daniel Nicodim, a fost reprezentantul administrației locale la festivitatea de premiere a Campionatul Național de Gimnastică Ritmică Junioare II și III, desfășurat în acest weekend la Sala Sporturilor Olimpia.

„Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești a găzduit, în acest weekend, Campionatul Național de Gimnastică Ritmică Junioare II și III. Excelenta organizare a acestui important eveniment sportiv reprezintă  rodul efortului unor oameni minunați, care iubesc necondiționat fenomenul sportiv. Le adresez sincere mulțumiri și felicitări atât lor cât și sportivilor participanți! Talentul celor mici, însuflețirea cu care muncesc pe altarul sportului, reprezintă un model de inspirație pentru noi toți! Vă mulțumesc, în numele tuturor ploieștenilor și vă asigurăm că Ploieștiul vă va primi, mereu, cu brațele deschise”, a transmis viceprimarul Ploieștiului, Daniel Nicodim.

Detalii aici: https://www.facebook.com/233979025197015/posts/234324618495789/?d=n

Back To Top