Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Uneori, costurile serviciilor medicale pot depăși posibilitățile financiare ale potențialului pacient. Chiar dacă situația pare a fi imposibilă, există o soluție financiară aflată la îndemâna tuturor: creditele pentru serviciile medicale.

TBIPay pare a fi, după o analiză a ofertei pentru acest tip de credite, una din cele mai simple și rapide soluții prin care clienții au acces imediat la serviciile medicale de care au nevoie și clinicile își cresc vânzările.

Aprobare în câteva minute

De asemenea, cu TBIPay e mai simplu și mai rapid ca niciodată să obții serviciile medicale de care un pacient are nevoie. Concret, TBIPay preia grijile financiare pentru pacienți, atunci când aceștia au nevoie urgent de un serviciu medical la una dintre clinicile partenere. Tot ce trebuie să facă pacientul este să aplice pentru plata serviciilor medicale prin TBIPay, într-un proces simplu și rapid, 100% online. Aprobarea creditului durează doar câteva minute și se face cu un minim de documente și fără drumuri la bancă. Astfel, pacienții beneficieză imediat de serviciile de care au nevoie și plătesc mai târziu, în rate potrivite bugetului lor.

Pentru clinici și comercianți, TBIPay este o soluție extrem de eficientă prin care pot atrage mai mulți clienți - care altfel ar putea fi nevoiți să amâne procedurile medicale din lipsa resurselor financiare suficiente - și își pot crește semnificativ vânzările. Ca partener TBI, clinica primește banii pe loc, iar avantajul este că nu există niciun cost pentru a oferi plata prin TBIPay.

Sănătatea, pe primul plan

„La TBI, suntem mereu aproape de clienții și de partenerii noștri. Suntem o bancă incluzivă și mereu atentă la nevoile celor din jur, mai ales în era digitală pe care o traversăm astăzi și în contextul ultimului an și jumătate care nu numai că a pus sănătatea pe primul loc, dar a și schimbat foarte mult modul în care interacționăm și nevoile pe care le avem. TBIPay este soluția perfectă pentru nevoile de astăzi și din viitor, atât ale consumatorilor, cât și ale comercianților. Iar când vine vorba de creditarea pentru sănătate, știm ce înseamnă să apară o nevoie urgentă pentru un serviciu medical și să nu dispui de banii necesari. Soluția de finanțare TBIPay înseamnă aprobarea imediată a creditului, în mai puțin de 10 minute, fiind o metodă convenabilă prin care clienții pot obține imediat ce își doresc, iar partenerii își pot crește vânzările”, spune Andrei Ungureanu, Area Sales Manager la TBI.

Servicii medicale diverse

TBI are o prezență largă la nivel național în domeniul medical, oferind finanțare clienților pentru servicii în zone precum stomatologie, chirurgie, fertilizare in vitro, medicină veterinară, tratamentul diabetului, tratamente corporale etc. Prin TBIPay, furnizorii de servicii medicale pot oferi soluții pentru fiecare tipologie de client, iar TBI este mereu flexibilă în acceptarea clienților.

Un milion de clienți în 2020

Prin diferite canale digitale, o rețea proprie de peste 300 de sucursale și parteneriate de încredere cu peste 11.000 de retaileri și comercianți mici și mari, TBI Bank a servit peste un milion de clienți numai în 2020 și a acordat aproape 500.000 de împrumuturi. Totodată, TBI are o strategie de consolidare a prezenței în România pentru a oferi clienților soluții bancare complete în sucursale moderne din orașe mari din țară. Consolidarea face parte din strategia TBI Bank de a construi o prezență puternică în toată România și de a fi mai aproape de clienții săi cu soluții bancare și consiliere financiară care să răspundă nevoilor lor actuale.

Back To Top