Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un laborator de robotică va fi construit la Liceul Tehnologic „Carol I” din Valea Doftanei. Instituția de învățământ are aproape 400 de elevi, dintre care peste 100 participă săptămânal la clubul de programare desfășurat în cadrul liceului.

Bugetul necesar pentru implementarea acestui proiect este de 35.000 de euro. Conform comunicatului, laboratorul de robotică va fi utilat cu: pachete LEGO® MINDSTORMS pentru a dezvolta abilitățile elevilor pentru știință, tehnologie, inginerie și matematică, kituri de nivel intermediar pentru Arduino, pentru orele de științe și informatică, o imprimantă 3D, roboți interactivi Robodog pentru inițierea în programare a elevilor din clasele primare și pentru învățarea limbii engleze, ochelari VR Oculus pentru accesarea unor site-uri care oferă materiale educaționale din domeniul VR, AR sau 3D, kituri robot umanoid pentru a introduce copiii în domeniul roboticii, unde pot învăța despre componentele de bază și programarea roboților. De asemenea, elevii din comunitate au acum acces la laptopuri și tablete, proiectoare și table inteligente, microscoape în laboratorul de biologie, chiar și o dronă cu ajutorul căreia învață despre natură și ecologie.

Back To Top