Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prezentă la summit-ul Romanian Business Leaders, profesoara Dana Lica, director la Centrul Județean de Excelență Prahova, a vorbit despre sistemul de educație românesc.

„Din păcate, majoritatea curriculei și majoritatea mijloacelor de învățare au făcut ca profesorul să rămână cu spatele la clasă, cu fața la tablă și cu copiii în bănci. Să pot să asimilez cunoștințe, să dezvolți abilități, atitudini la copii înseamnă, mai presus de toate, să reușești să te adaptezi tu, ca sistem de educație, la lumea în care trăim și la nevoile ei. Cred că România are mare nevoie de ajutor. În ce sens? Infrastructura educațională este foarte precară. Stau să mă gândesc ce se poate face. Ce se poate face să venim în sprijinul profesorilor foarte slab formați și pregătiți din acest punct de vedere? Ce se poate face într-o școală unde nu există conectivitate? Ce se poate face cu niște copii care nu au văzut în viața lor device-uri (dispozitive n.r.) sau o tabletă grafică elementară? Trebuie să venim în ajutorul lor”, a declarat Dana Lica. 

Back To Top