Categorie: Actual

Daniel Nicodim, viceprimarul Ploieștiului, și-a exprimat regretul după ce Flavia Bălescu, sora mai mare a lui Corneliu Coposu, fostul președinte al PNȚCD, a încetat din viață.

„El şi-a dat seama că nu se vrea o democraţie reală – spune Flavia Bălescu Coposu în interviul acordat Lilianei Nicolae de la Dilema Veche. A sperat în generaţia tânără şi în ajutorul celor din afară. Mai spera şi în degetul lui Dumnezeu, şi în România asta, că-şi va reveni. Cred eu că nu a intuit perversitatea noului regim care era tot de sorginte sovietică. Era o viclenie specifică, de care este foarte greu să-ţi dai seama. El credea, însă, foarte mult şi în poporul român, şi în divinitate. Dar s-a cam înşelat. Eu cred doar în Dumnezeu. Şi sînt foarte tristă cînd văd ce se întîmplă. Dar mă gîndesc, dragă doamnă, că Papa Ioan Paul al II-lea, atunci cînd a fost în România, a spus că această ţară va fi grădina Sfintei Fecioare Maria. Cred că el a ştiut ce spune. Poate, totuşi, Dumnezeu o să facă o minune cu noi. Nu ştiu cum. Că numai o minune ne poate salva. Lumea şi-a pierdut busola.

Ieri, într-o zi sfânta, Flavia Bălescu Coposu a urcat la cer. Și-a întâlnit cu siguranță iubitul frate, pe Rege și miile de patrioți martirizați în închisorile comuniste! Dumnezeu s-o odihnească în pace!“, a transmis viceprimarul Daniel Nicodim

Back To Top