Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scoala de politie campina
Categorie: Actual

Poliția Română a anunțat modificarea calendarului examenului organizat pentru admiterea în școlile de agenți de Poliție, astfel încât etapele de examen au loc cu câteva săptămâni întârziere față de datele stabilite inițial.

Poliția Română a anunțat că, pentru admiterea în școlile de agenți de Poliție, “proba de evaluare a cunoștințelor se va susține la data de 23 octombrie 2021, în loc de 9 octombrie, cum era stabilit inițial”. “Asta înseamnă că aveți mai mult timp să vă pregătiți” este mesajul transmis de reprezentanții IGPR.

Potrivit Sindicatului Europol, “calendarul admiterii în școlile de poliție, sesiunea octombrie-noiembrie 2021 la  Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina, Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca și Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea a fost modificat după cum urmează:

* Desfășurarea probei scrise: 23 octombrie în loc de 9 octombrie 2021;

* Examinarea medicală :25 oct. -14 noiembrie în loc de  11-31 octombrie 2021;

* Afișarea rezultatelor finale: până la 18 noiembrie în loc de  3 noiembrie 2021”, a anunțat și indicatul Europol.

Două examene, o singură zi

23 octombrie, noua dată pentru proba scrisă, coincide cu cea stabilită pentru examenul scris în cadrul selecției, din sursă externă, a peste 400 de ajutoare de șef de post. Prin urmare, candidații la admitere nu mai pot concura și pentru aceste posturi, în urma modificării calendarului.

Back To Top