Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Într-o declarație de presă, deputatul AUR de Prahova Adian Axinia critică discursurile guvernanților legate de o eventuală obligativitate a vaccinării pentru anumite categorii profesionale.

„Cîţu a ales cum vrea să părăsească fotoliul de prim-ministru. El vrea să fie dat jos de popor după instituirea vaccinării obligatorii. Mai mult de două treimi dintre români, cei care au ales, până în prezent, să nu se vaccineze, se simt ameninţaţi de anunţul actualilor guvernanţi legat de vaccinarea obligatorie. Atât Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, cât şi Nelu Tătaru, consilier onorific al premierului Florin Cîţu, au vorbit despre faptul că Guvernul ia în calcul vaccinarea anti-COVID-19 obligatorie. Românii au avut deja prea multe traume în pandemie: au suportat restricţii prin care le-au fost limitate drepturi şi libertăţi cetăţeneşti, şi-au închis afacerile şi şi-au pierdut locurile de muncă, au avut acces limitat la spitale şi servicii de sănătate, au văzut compromisă educaţia copiilor lor prin cursuri online. Acum se pune problema vaccinării obligatorii doar pentru ca Florin Cîţu să justifice de ce a cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin într-o ţară cu o populaţie de 19 milioane, în care au fost folosite până în prezent mai puţin de 10 milioane de doze. În situaţia în care vaccinarea obligatorie devine o realitate, împreună cu colegii mei din AUR voi fi în stradă, la proteste, alături de români. Am convingerea că o asemenea măsură va genera un val care ar dărâma orice Guvern”, susține, în declarația de presă, deputatul Adrian Axinia.

Back To Top