Categorie: Actual

Comisarul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a postat pe rețelele de socializare imagini cu arderi ilegale de deșeuri surprinse în sudul Bucureștiului.

„Au început arderile ilegale de cabluri și deseuri in sudul Bucurestiului, drept pentru care ne-am reluat si noi munca de patrulare impreuna cu Jandarmeria Română si pompierii, carora le multumim din toata inima. Am și o supărare personala. De fiecare data când merg spre Sintesti vad o masina a Politiei Romane din care niste domni politisti admira incendierile de ani buni. Mai mult, aceeași admiratori in uniforma nu s-au sinchisit niciodata sa se opuna comerțului ilicit cu cupru provenit din arderea cablurilor. Oare de ce?”, a transmis șeful Gărzii de Mediu. Postarea a strans mii de like-uri si peste o sută de comentarii în doar câteva ore.

Printre cei care au comentat la postarea lui Octavian Berceanu se numără și viceprimarul Ploieștiului, Magdalena Trofin, care și-a descris propria experiență petrecută atunci când a tranzitat zona respectivă:

„Pe 20 august noaptea, în jur de ora 23:30, treceam prin Jilava si de la un moment dat am fost înconjurati de o pâclă, ca o ceată. Am început să simtim in masină un miros greu, oribil. Am oprit masina si când am deschis ușile am simtit ca nu mai putem sa respirăm. Era un miros îngrozitor ce plastic ars, chimicale, ceva cumplit”. Curios este faptul că Magdalena Trofin nu a amintit, în comentariul la postarea șefului Gărzii de Mediu, de situația orașului al cărui viceprimar este, de munții de gunoaie de pe străzi sau de poluarea industrială.

Back To Top