Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

razie masini politie
Categorie: Actual

Aproape 20 de percheziții au avut loc în București și șapte județe, în cadrul unui dosar de evaziune fiscală Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Acțiunea a fost mediatizată astăzi, la o zi după descinderile care au vizat locuinţele mai multor persoane, dar şi sediile unor societăţi comerciale, din municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Bihor, Galaţi, Bacău, Olt, Dâmboviţa şi Prahova.

"Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoanele în cauză, în calitate de administratori ai societăţilor ar fi înregistrat contabil şi declarat fiscal achiziţii fictive de la societăţi cu comportament de tip «fantomă», în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale, prejudiciul cauzat fiind estimat la aproximativ 3.000.000 lei", arată un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti după acțiunea la care au luat parte polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2.

DGPMB a anunțat că sunt în curs de dispunere măsuri de constituire a sechestrului asigurător asupra unor bunuri imobile, în vederea recuperării prejudiciului.

Foto ilustrație

Back To Top