Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un ploieștean de 51 de ani este cel care și-ar fi lovit prietena, sâmbătă după-amiază, în Sinaia, unde cei doi intenționau să se cazeze (VEZI DETALII). Potrivit unor surse citate de ziarulincomod.ro, procurorul de caz l-a lăsat în libertate, fără nicio măsură preventivă, fiind așteptată concluzia legistului, cu privire la cauza morții femeii.

Decizia a fost luată deși există martori la agresiune, camere de supraveghere care ar fi surprins conflictul dintre bărbat și femeia cu care se afla și în ciuda faptului că individul, când și-a văzut prietena zăcând inconștientă, s-a urcat la volan, cu permisul suspendat și aflându-se sub influența alcoolului, și a fugit de la locul evenimentului.

Mai mult, susțin sursele citate de Incomod, când până la urmă a fost prins, la Comarnic, individul nu a colaborat cu polițiștii, a refuzat să coboare din mașină și a fost încătușat cu greu.

Se pare că bărbatul se cunoscuse cu victima, de asemenea din Ploiești, în mediul on-line, iar întâlnirea de ieri era prima pe care ar fi avaut-o față în față. Nu sunt cunoscute motivele pentru care a izbucnit cearta între cei doi, conflict în urma căruia el a început să-și lovească prietena.

Citiți mai multe despre cum au decurs evenimentele de ieri, de la Sinaia, pe ziarulincomod.ro.

Foto ilustrație

Back To Top