Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendiu case baicoi
Categorie: Actual

Primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, a anunțat, luni, că autoritățile locale se vor implica diect în sprijinirea familiilor din localitate, ale căror case au fost distruse într-un incendiu, săptămâna trecută.

Incendiul, izbucnit, potrivit pompierilor, de la un frigider defect (VEZI DETALII), a făcut scrum patru locuințe, fiind lichidat după o intervenție de aproximativ trei ore.

“Dragi baicoieni, în data de 16.09.2021, pe raza oraşului Băicoi, a avut loc un incendiu care a afectat un grup de patru gospodarii, gradul de distrugere a acestora fiind unul foarte ridicat. Vineri am trimis la faţa locului o comisie de evaluare a pagubelor, comisie care a redactat un raport cu situaţia existentă.

Primăria va acorda un ajutor financiar celor patru familii greu încercate şi avem rugămintea ca toţi cei care pot şi doresc să participe la această campanie umanitară să ne fie aproape.

Dorim ca acest sprijin să se facă transparent, corect şi proporţional faţă de nevoile fiecărei familii.

Punem la dispoziţia celor care doresc să participe la campania «Ajută-ţi aproapele», campanie susţinută de Cabinet Primar, Consiliul Local Băicoi şi Asociaţia Pro Băicoi, numărul de cont RO21BTRLRONCRT0493809401 deschis la Banca Transilvania, cont ce aparţine Asociaţiei Pro Băicoi.

Pentru fiecare sumă donată se va încheia, între donator şi asociaţie, un contract de sponsorizare, iar banii colectaţi vor fi distribuiţi către fiecare familie afectată conform raportului de evaluare.

Persoanele care doresc să ajute cu bani cash vor avea posibilitatea să o facă la sediul Primăriei Oraş Băicoi, unde există o urnă sigilată şi un tabel de donaţii.

Precizăm faptul că puteţi ajuta şi cu materiale de construcţie care pot fi depuse la Atelierul de Gospodărie Locală din str. Republicii, nr. 51,la predare întocmindu-se un proces verbal.

Săptămânal vom face o informare publică cu sumele strânse şi modul de împărţire a lor.

Vă mulţumesc!

Marius Ioan Constantin - coordonator campanie tel. 0745253740”, a anunțat primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Echipamentul medical al unui băiețel grav bolnav a ars, de asemenea, în incendiu

În weekend, un alt apel a fost lansat de Asociaţia "De profesie, OM". Scopul era găsirea unui cărucior speciale și a echipamentului medical pentru băiețelul uneia dintre familiile afectate. Copilul este grav bolnav și, aparatele pe care le avea, de asemenea achiziționate relativ, din donații, au fost distruse de flăcări.

“Casa familiei Militaru și încă 3 case din vecinatatea sa, din orașul Baicoi, au ars.

Cei 4 copii cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani au rămas acum fără un acoperiş deasupra capului.

Pentru unul din acești copii vă ceream sprijinul acum 2 ani în vederea achiziționării unui scaun special, acesta fiind imobilizat la pat de peste 5 ani, fiind diagnosticat cu encefalopatie epileptică. Cu ajutorul dumneavoastră am strâns atunci fondurile necesare pentru acel scaun, care, din păcate a ars în incendiu alături de toate  bunurile familiei.

Pe lângă căruțul special adaptat condițiilor de sănătate ale lui Silviu, băiețelul cu dizabilități, au ars și pătuțul special și aparatele medicale de care acesta avea mare nevoie

Facem apel la toţi oamenii care au posibilitatea să doneze alimente, haine, mobilier sau materiale de construcţii pentru a-i ajuta să treacă peste această dramă cât mai repede, având în vedere că sezonul rece bate la uşă.

Cei care doresc pot face donaţii în contul deschis de Asociaţia "De profesie, Om" la Banca Transilvania special pentru acest caz:

RO35 BTRL RONC RT04 3145 8810” este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Asociației.

Foto: ISU Prahova

Back To Top