Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Senatorul USR PLUS Aurel Oprinoiu, președintele Comisiei de Mediu a Senatului și-a exprimat dezamăgirea față de demiterea comisarului șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

„Comisarul general cu cele mai bune rezultate la conducerea Gărzii Naționale de Mediu din ultimii 20 de ani, Octavian Berceanu, a fost demis, astăzi, de premierul Cîțu. Era o decizie previzibilă, pentru că acest prim ministru a demonstrat că nu-i pasă absolut deloc ca la conducerea instituțiilor să se afle oameni capabili, competenți, care nu închid ochii în fața încălcărilor repetate și vizibile ale legilor. 

În cele 6 luni cât a condus Garda de Mediu, Berceanu s-a luptat cu poluatorii din toate domeniile și aveam speranța că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Inclusiv în Prahova comisarul general a făcut controale, a dat amenzi și a făcut primii pași în rezolvarea principalelor probleme.

Regret plecare sa, dar știu că va rămâne un luptător pentru protecția mediului.

Locul lui Berceanu va fi luat de Alexandru Lucian Vasile, comisar adjunct al Gărzii de Mediu și fiul primarului PNL al comunei Jegălia, județul Călărași”, a transmis senatorul Aurel Oprinoiu.

Back To Top