Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Pe lângă restricţiile de circulaţie impuse pe timpul serii şi al nopţii, în trei localităţi din Prahova se modifică şi scenariile aplicate în unităţile de învăţământ, după ce au depăşit pragul de 6 cazuri COVID la mia de locuitori.

Inspectoratul Şcolar Judeţean a transmis vineri un comunicat în care a detaliat cum se va proceda în perioada 27 septembrie - 1 octombrie, amintind că învăţământul primar, gimnazial și liceal trece la cursuri online, în timp ce grădiniţele rămân cu activitate didactică zilnică, păstrând prezență fizică, dar cu respectarea tuturor normelor de protecție. Sunt vizate localităţile Slănic, Gura Vadului şi Brebu.

Cursuri online pentru învăţământul primar, gimnazial și liceal

În prima categorie intre cinci unităţi, Școala Gimnazială Gura Vadului, Școala Gimnazială «Matei Basarab» Brebu, Școala Gimnazială Pietriceaua, comuna Brebu, Liceul Teoretic «Șerban Vodă» Slănic şi Școala Primară nr.1 Slănic. Totodată, în cele trei localităţi funcţionează patru unităţi de învăţământ preşcolar.

ISJ Prahova aminteşte în comunicatul transmis că, la momentul luării deciziei, rata de infectare din Gura Vadului a ajuns la 8,75, cea din Brebu este la 6,59, iar cea din Slănic la 6,37.

Back To Top