sigla sinaia forever
Categorie: Actual

O nouă ediție SINAIA FOREVER va avea loc în perioada 1 -3 octombrie 2021. În stațiunea de pe Valea Prahovei, au început deja pregătirile pentru unul dintre cele mai ample evenimente de toamnă din județ (VEZI DETALII).

În actualul context epidemiologic, ediția din acest an a festivalului va fi una “limitată”, a anunțat organizatorul, Primăria Sinaia. Chiar și așa, se anunță un eveniment spectaculos, chiar dacă va fi adaptat condițiilor actuale.

“Sinaia Forever 2021- Ediție limitată. De ce ediție limitată?  Deși este făcută la o scară mai mică, este o ediție valoroasă și la fel de fastuoasă ca cele din anii trecuți. De ce este valoroasă? Pentru că este primul eveniment de mare anvergură care se desfășoară în Sinaia în ultimii 2 ani, adresat tuturor categoriilor de vârstă. Ținând cont de condițiile actuale vom respecta cu strictețe regulile de distanțare și protecție sanitară. De aceea vom avea 6 scene mai mici în loc de una mare. Concerte,  teatru, dans, târguri și terase, dar și activități pentru copii. Și daca nu știați încă, avem și acoperire wi-fi gratuit, ca să puteți împărtăși și trăi live cu cei dragi cele mai deosebite momente”, au anunțat reprezentanții Primăriei Sinaia.

Programul SINAIA FOREVER 2021 – Ediție limitată

program sinaia forever 2021

Back To Top