Categorie: Actual

Daniel Nicodim, viceprimarul Ploieștiului, a participat, alături de înalți oficiali diplomatici, reprezentanți ai mediului politic și ai comunității de afaceri, la deschiderea anului universitar 2021-2022 al Univesității de Petrol și Gaze din Ploiești.

„Alături de invitații universității noastre am reafirmat parcursul de excelență al unei instituții emblematice, cu un rol hotărâtor pentru soarta acestei industrii la nivel național. UPG este, totodată, o parte importantă din identitatea orașului nostru, alături de care se dezvoltă, urmând un parcurs comun.

Îi felicit pe tinerii ingineri de mâine, pentru că au ales un for de elită în pregătirea specialiştilor cu studii superioare! În curând, ei vor fi experții care vor decide soarta principalelor ramuri ale acestei industrii atât în România, cât și la nivel global.

Admir și apreciez competența, dedicarea și consecvența cu care fiecare dintre profesori întâmpină generațiile tinere, aflate la început de drum.

Prin devotamentul lor, aduc prestigiul unei instituții cu relevanță la nivel local și internațional, care asigură fundația pe care se poate ridica o comunitate în care tinerii să-și poată găsi menirea.

Le mulțumesc, în mod special, membrilor echipei de management, condusă de domnul Florinel Dinu, Rector al Universității de Petrol și Gaze, pentru că ne reamintește mereu că buna administrare a unui centru universitar cu reputație poate transforma în bine o societate.  Le doresc tuturor un an bun!”, a transmis viceprimarul Ploieștiului.

Back To Top