Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politie carantina de noapte
Categorie: Actual

Cele mai noi reglementări privind restricțiile impuse în contextul pandemiei exclus persoanele cu test Covid negativ din lista excepțiilor de la măsurile adoptate în localitățile cu rată de infectare mare. Decizia, stabilită prin hotărârea de Guvern adoptată la finalul săptămânii trecute, la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, a fost explicată de secretarul de sta în MAI, dr. Raed Arafat.

Acesta a subliniat că persoanele testate negativ nu au niciun fel de imunitate.

“Șansa să te infectezi dacă eşti vaccinat este de 5 ori mai mică decât dacă eşti nevaccinat. Persoanele vaccinate au imunitate. Chiar dacă se infectează au şansă de 11 ori mai bună să nu ajungă în ATI. Fac forme uşoare. Testatul este negativ, dar, nefiind vaccinat sau trecut prin boală este un vehicul foarte bun şi să se infecteze şi să facă forme grave. Riscăm până la o limită, nu riscăm maxim, nu riscăm totul. Dacă am acceptat să ţinem deschise unele activităţi pe care altădată le închideam la 3 la mie, am acceptat acest lucru păstrând riscul minim posibil. Testatul este persoană fără imunitate, iar riscul este mai mare”, a arătat șeful DSU, într-o declarație citată de News.ro.

Oficialul a vorbit despre “managementul riscului” și a punctat că “testatul doar la momentul testului este negativ, nu înseamnă că mai este negativ a treia zi”. 

În localitățile cu incidența peste 6 la mie, persoanele testate negativ nu mai pot participa la eveniment și nu mai au acces în cinematografe, săli de spectacole și localuri. De asemenea, acestea sunt supuse restricțiilor de circulație valabile după ora 20.00, în weekend sau toată săptămâna,în funcție de rata infectărilor din localitatea respectivă.

17 localități din Prahova depășiseră, luni, pragul de 6 cazuri active la 1.000 de locuitori, pentru toate acestea fiind valabile, de astăzi, noi măsuri, conform unei hotărâri adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (VEZI DETALII).

Back To Top