Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

intoxicatie borhot
Categorie: Actual

Pompierii intervin, joi după-amiază, în satul Valea Poienii, din Valea Călugărească, unde două persoane au fost găsite căzute într-un beci în care se aflau fructe la fermentat.

Potrivit ISU Prahova, un bărbat de 80 de ani este în stop cardio-respirator și o femeie de aproximativ 75 de ani ar fi deja decedată.

Update 18.10 - Femeia a fost declarată decedată, a anunțat ISU Prahova. 

Bărbatul a fost transportat la spital de echipajele urgență sosite la fața locului.

Update 18.50 - Dosar penal pentru ucidere din culpă

"La data de 07 octombrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați despre faptul că, în beciul unei case din comună, un bărbat și o femeie cu vârstele de 82, respectiv 70 de ani se află inconștienți.

La fața locului s-au deplasat atât polițiștii cât și un echipaj al ambulanței care a constatat decesul femeii. Bărbatul a fost transportat la spital, fiind găsit în viață.

Din primele cercetări, nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni, în interiorul beciului fiind sesizați vapori de dioxid de carbon proveniți de la fermentarea mustului.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IJP Prahova.

Update - ISU Prahova: "Butoaiele cu must depozitate în beciurile care nu au căi de aerisire sunt un adevărat pericol"

"Nu toți oamenii știu despre pericolul din timpul fermentării tulburelului. Doar câteva minute de inhalare a dioxidului de carbon pot fi fatale.

Butoaiele cu must depozitate în beciurile care nu au căi de aerisire sunt un adevărat pericol.

Efectele asupra organismului sunt cauzate de reducerea cantităţii de oxigen în spațiile închise în care fermentează vinul. Dioxidul de carbon rezultat în urma fermentaţiei alcoolice este imposibil de distins. El nu are miros sau culoare, iar în câteva minute poate deveni fatal.

Pentru a evita tragediile, îndemnul nostru este ca oamenii să fie mult mai prudenţi. Procesul de fermentare trebuie să se realizeze în spaţii deschise sau bine aerisite. Dacă fermentarea se produce în spații închise, este interzisă intrarea fără o aerisire corespunzătoare a locației respective", au avertizat reprezentanții ISU Prahova.

Foto ilustrație (realitatea.net)

Back To Top