Categorie: Actual

Iarna 2021-2022 va fi probabil cea mai scumpă din punct de vedere turistic de până acum, atât pe plan intern cât și internațional, cred specialiștii.

Cristian Pitulice, expert în turism, a oferit, la Digi24, câteva informații pentru turiștii care vor să-și plănuiască un concediu în această iarnă. "Cei vaccinați pot călători oriunde doresc ei, pentru persoanele nevaccinate situația se complică foarte mult pentru că România este pe lista roșie și va mai sta acolo o perioadă de timp. A face rezervări în extern în momentul de față este destul de riscant, totuși există o sumă de state care acceptă clar și știm că vor accepta în continuare testele PCR sau dovada trecerii prin boală: Egipt, Zanzibar, Thailanda, dar pe teritoriul UE va fi foarte complicat să circulăm până la 31 decembrie", a precizat Cristian Pitulice, la Digi24.

"Iarna 2021-2022 va fi probabil cel mai scump sezon turistic pe care l-am avut până acum, atât pe plan intern, cât și internațional. Dacă plecăm de exemplu în Austria de revelion, la un hotel de 4 stele, 7 nopți de cazare, 2 adulți, putem plăti undeva la 3000 euro. Sau 2000 de euro sau chiar 1800 dacă mai avem răbdare și plecăm săptămânile următoare, fix la același hotel, fix la aceleași condiții", a mai spus expertul în turism.

Back To Top