Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

voluntar covid spital judetean ploiesti
Categorie: Actual

În ziua în care în Prahova erau declarate aproape 6.000 de cazuri active și au fost înregistrate 15 decese din cauza COVID 19, un mesaj primit pe adresa redacției ne-a atras în mod special atenția. O ploieșteancă solicită sprijinul pentru a putea ajuta, în mod voluntar, cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în tratatrea pacienților internați cu COVID 19.

„Îmi doresc sa fiu voluntar pe secțiile de covid ale Spitalului Județean de Urgență. Cadrele medicale sunt epuizate și sunt sigură că pot face un bine pacienților acordându-le din atenția și energia mea. Am studii universitare, dar nu în medicină. Sunt foarte rezistentă fizic și psihic și sunt sigură că pot face față acestei provocări. Sunt sigură că sunt și alte persoane interesate să ajute. Haideți să facem acest lucru posibil. Susțineți-mă și împreună vom putea schimba ceva. Cadrele medicale se vor focusa mai bine pe nevolile pacienților.  Voi ajunge la Ministerul Sănătății cu cererea mea, am nevoie de ajutor pentru a mă face auzită. Sunt mamă, soție, administrez o afacere de succes și, totuși, îmi pot găsi timpul necesar. Spitalul se plânge de lipsa personalului, hai sa îi ajutăm sa fie mai eficienți”, ne-a transmis Nicoleta Blandiana Boyce.

„Sunt dispusă să lucrez în mod direct cu pacienții pozitivi”

Gestul vine în urma unei experiențe personale. O rudă apropiată este internată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, după ce a fost confirmată cu COVID 19. „Acum m-am trezit la realitate. Consider că suntem într-un adevărat război medical, personalul medical nu mai face față și oamenii sănătoși pot da o mână de ajutor. Sunt dispusă să lucrez în mod direct cu pacienții pozitivi. Lăsați-ne să vă ajutăm să fim ajutați! Vrem sa fim prietenii personalului medical, nu să judecăm. Vrem să îi scăpăm de anumite responsabilități pentru a se focusa mai bine pe pacienți”, ne-a declarat Nicoleta Blandiana Boyce.

Nicoleta Blandiana Boyce, la Actualitatea LIVE de la 17.30

Nicoleta Blandiana Boyce va fi invitatul jurnalistului Victor Preda astăzi, la orele 17.30, în direct la Actualitatea LIVE. Urmăriți emisiunea în direct pe pagina oficială a publicației județene Actualitatea Prahoveană: Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro sau pe canalul Youtube ActualitateaPH.

Back To Top