Categorie: Actual

În urmă cu trei săptămâni, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a tăiat, alături de alte șase persoane, panglica unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării. În fotografiile publicate pe rețelele de socializare se observă că pontonul, ancorat în dreptul comunei Mahmudia, s-a scufundat pe jumătate în apele Dunării.

Reprezentanții Primăriei Mahmudia au declarat pentru G4Media că pontonul nu este scufundat: „În zona respectivă apele Dunării erau crescute. În momentul în care s-au tras apele el s-a bandat puțin, dar nu s-a răsturnat sau a luat apă. Domnul primar a vorbit acum la Consiliul Județean să vină o navă specializată să îl poată îndrepta. Nu are nicio problemă”, a declarat secretarul comunei Mahmudia.

Panglica tricoloră și cei șapte politicieni

Ministrul Raluca Turcan a tăiat panglica la inaugurarea, în urmă cu trei săptămâni, a unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării. Evenimentul a avut loc cu ocazia lansării, la Tulcea, a primului centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară. În imaginile postate pe rețelele de socializare, Ministrul Muncii taie panglica alături de alte șase persoane, printre care președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și prefectul județului, Nicolae Topoleanu.

Back To Top