Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse01În perioada octombrie - decembrie 2011, Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti au documentat activitatea infracţională a unei reţele profilate pe traficul şi consumul ilicit de droguri de risc (cannabis şi rezină de cannabis).

Grupul infracţional era compus din 15 persoane, de pe raza judeţelor Prahova şi Dâmboviţa şi era condus de S.I., de 26 de ani şi U.G., de 28 ani.
Membrii grupării se aprovizionau cu droguri, respectiv haşiş, din Spania, acestea fiind introduse în ţară disimulate în flacoane de gel de duş, ulterior fiind comercializate către diverşi consumatori pe raza judeţelor Prahova şi Dâmboviţa.
Trei dintre suspecţi au fost surprinşi în timp ce deţineau în vederea comercializării aproximativ 500 de grame rezină de cannabis.
După prinderea în flagrant, au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare, fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploieşti în vederea audierii 15 persoane.
În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cinci persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior Tribunalul Prahova emiţând mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele acestora pentru trafic ilicit de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc.
Faţă de alţi patru suspecţi a fost dispusă măsura interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile, aceştia fiind cercetaţi pentru trafic ilicit de droguri de risc.
Back To Top