Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alitalia
Categorie: Actual

Zeci de foste angajate Alitalia s-au dezbrăcat și au rămas în lenjerie intimă în centrul Romei, în semn de protest față de desființarea companiei aeriene.

Compania de transport aerian  și-a încheiat oficial existența pe 14 octombrie, odată cu efectuarea ultimului zbor pe ruta Calgliari- Roma, după 75 de ani de existență. Italia Trasporto Aereo (ITA), o nouă companie aeriană creată de autoritățile de la Roma pentru a înlocui Alitalia, a început zborurile în ziua următoare. ITA a cumpărat marca Alitalia, dar a preluat mai puțin de 3.000 din cei 10.000 de angajați ai Alitalia iar plafonul salarial a scăzut semnificativ.

Durere și solidaritate la Roma

Zeci de foste însoțitoare de bord ale defunctei Alitalia și-au dat jos uniformele în centrul Romei și și-au șters machiajul, gesturi prin care au vrut să arate impactul devastator al desființării companiei. „Suntem aici pentru a ne exprima în primul rând durerea, dar și solidaritatea față de toți colegii noștri, și cei care au fost primiți de ITA și care au fost obligați să semneze un contract umilitor”, a declarat o însoțitoare de zbor.

Back To Top