Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

răzvan prișcă deputat pnl prahova
Categorie: Actual

România este pe deplin angajată în păstrarea climatului de securitate şi stabilitate din regiunea Mării Negre, punctează deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă, în contextul vizitei în țara noastră a secretarul american al apărării, Lloyd Austin.

În cadrul vizitei oficiale în România, derulate în această săptămână, secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a avut o serie de întrevederi cu președintele Klaus Iohannis şi cu ministrul interimar al apărării naționale Nicolae Ciucă. Agenda vizitei a cuprins şi o deplasare  la Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, unde înaltul oficial american s-a adresat forțelor americane și române staționate la Marea Neagră.

Răzvan Prișcă: “România a fost şi va rămâne în continuare un partener strategic şi un aliat de încredere”

În cadrul vizitei sale, Lloyd Austin a reiterat faptul că securitatea şi stabilitatea din regiunea Mării Negre sunt în interesul naţional al SUA şi a subliniat importanța cooperării dintre aliații și partenerii din zona Mării Negre, în vederea descurajării și apărării împotriva acțiunilor adverse ale Rusiei în această regiune. 

VEZI ȘI: Răzvan Prișcă, deputat PNL de Prahova: Cooperarea dintre NATO şi UE este esenţială pentru asigurarea unui climat stabil de securitate est-european

“Vizita secretarului american al apărării în România, înainte de Reuniunea Miniștrilor Apărării din statele membre ale NATO, subliniază clar poziţia de lider pe care ţara noastră o are în cadrul NATO. România a fost şi va rămâne în continuare un partener strategic şi un aliat de încredere, ferm implicat în consolidarea politică şi militară a Alianţei Nord-Atlantice, inclusiv a posturii de descurajare şi apărare a NATO pe Flancul Estic şi în regiunea Mării Negre”, a subliniat deputatul PNL Răzvan Prișcă.

Back To Top