Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

restrictii
Categorie: Actual

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat restricțiile care urmează să fie aplicate începând de luni pentru o perioadă de 30 de zile. Pentru a intra în vigoare, măsurile trebuie validate și prin hotărâre de Guvern.

Certificatul verde va fi obligatoriu pentru accesul în instituții, dar și la malluri, restaurante, hoteluri și pentru a ieși din casă după ora 22.00, potrivit presei centrale. Nunțile, botezurile, mesele festive vor fi interzise. Masca de protecție va fi obligatorie în toate spațiile publice și private. Circulația persoanelor în afara gospodăriei noaptea, între orele 22.00 – 5.00, în toată țara, indiferent de rata de incidență din localitate, va fi interzisă pentru o perioadă de 30 zile. Măsura nu se va aplica pentru cei care sunt vaccinați sau au trecut prin boală în ultimele 180 de zile. Testele negative nu sunt luate în considerare. De asemenea, vor fi excepții pentru cei care merg la serviciu, au o urgență medicală și alte motive întemeiate.  Magazinele, restaurantele, mallurile, sălile de fitness, cinematografele, sălile de spectacole se vor închide la ora 21.00 iar accesul se va face cu certificat verde. Barurile, cluburile și discotecile se închid. Este interzisă organizarea evenimentelor private (nunți, botezuri, mese festive etc.), cursurilor de instruire, workshop-urilor și conferințelor, precum și a concertelor și spectacolelor organizate în alte spații deschise sau închise cu excepția celor special destinate care aparțin instituțiilor de spectacole și/sau concerte. Competițiile sportive se vor desfășura fără spectatori.

Back To Top