lego singur acasa este noul set fabulos
Categorie: Actual

S-a lansat noul LEGO Ideas Singur Acasă (21330), un set pentru cei mari și pentru cei mici! Casa familiei McCalllister este pur și simplu burdușită cu detalii pe care le vei recunoaște instant, și desigur nu aveau cum să lipsească celebrele trucuri și capcane din film, care te vor face să râzi din nou cu aceeași pofta ca și atunci când le-ai văzut prima dată pe ecran!

Citește și: Coșurile cadou – arta de a dărui de Sărbători și oricând

ÎN NOUL SET LEGO, ai tot ce îți trebuie pentru a pune în scenă petrecerea falsă de Crăciun a lui Kevin, boilerul din subsol cu cărămidă luminoasă, funcție de aruncare a fierului de călcat, cutie de vopsea pe sfoară, rafturi care se prăbușesc, tiroliană din podul case până la căsuța din copac și câte și mai câte! Fiecare etaj al casei este detașabil, iar pereții și acoperișul se deschid pentru a oferi acces mai ușor la interior.

Pregătește-te capcanele tâlharilor Harry și Marv

Pereții și acoperișul casei se deschid pentru acces ușor la interior, unde vei descoperi o grămadă de funcții, inclusiv cutia de vopsea care poate fi aruncată de la etaj, boilerul de la subsol care se aprinde cu cărămida luminoasă, și un buton cu care îl poți împinge sania lui Kevin în jos pe trepte. Descoperă toate detaliile care te vor face să zâmbești amintindu-ți de momentele comice din film! Le vei găsi în fiecare încăpere a casei! Nu uita nici de căsuța în copac inclusă, cu tiroliană pe care Kevin o poate folosi pentru a evada! 

Lego Singur Acasă, dimensiuni

Casa, care măsoară peste 27 cm înălțime, 34 cm lățime și 37 cm lungime va arăta superb și în displayul tău de Crăciun.
Setul include chiar și bateria LR41 pentru cărămida luminoasă LEGO. Acest set uriaș cu aproape 4000 de piese conține și o carte de instrucțiuni care include detalii fermecătoare despre Singur Acasă, fanul care a venit cu ideea setului și desigur designerii LEGO care l-au transformat în realitate, anunță Brickdepot.ro

Back To Top