Categorie: Actual

Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești a fost amendat în luna februarie după ce au fost găsite mai multe nereguli. Spitalul nu avea autorizație ISU.

Conform ISU, spitalul nu avea autorizație pentru securitate la incendiu. De altfel, în luna februarie a fost făcut un control în urma căruia au fost fost găsite mai multe nereguli, iar spitalul a primit o amendă de 10.000 de lei. Din februarie și până acum, conform surselor, acele probleme nu au fost remediate, deși au trecut mai bine de nouă luni de la ultimul control. „Niciun spital din Prahova nu e în regulă pentru că trebuie investiții foarte mari. De când am venit încerc să aduc lucrurile pe un făgaș normal. Instalația electrică e nouă, de doi ani de zile. Nu am avut niciun fel de problemă în ultimul an. O autorizație la un incendiu nu ne ferește de incendiu, ci arată doar că respectăm niște norme”, a declarat Bogdan Nica, directorul SJU Ploiești, care a adăugat că spitalul era în curs de obținere a autorizației ISU.

Citește și Bogdan Nica, director SJU Ploiești: „Instalaţia electrică era nouă şi verificată, rampele de oxigen sunt montate anul trecut”

Back To Top