Categorie: Actual

Prezent la Actualitatea LIVE, Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, a declarat că a depus proiecte cu o valoare de 75 de milioane de lei în cadrul programului Anghel Saligny.

„Am depus doar două proiecte, cu o valoare totală de aproximativ 75 de milioane de lei. Unul dintre acestea are în vedere construirea a trei poduri peste râul Dâmbu, podurile existente sunt din tablă, vechi și cârpite din când în când. Vrem să facem poduri modern și sigure. Al doilea proiect este cel mai important, are în vedere construirea unui pasaj suprateran de ieșire către DN1. Foarte des au loc accidente în zona de ieșire către Ploiești și vrem ca oamenii să fie în siguranță. După realizarea acestui proiect, cu siguranță vom dezvolta orașul și din punct de vedere economic. Această pasarelă supraterană va fi ca o mână întinsă pentru cei care vor să investească în Băicoi”, a declarat primarul Marius Constantin.

Urmăriți întreaga emisiune aici:

.">
.

Citește și Ploieștiul, pe ultimul loc în clasamentul proiectelor depuse de marile municipii pentru programul “Anghel Saligny”

Back To Top