Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

o studenta a omorat o pisica in camera de camin de la upg
Categorie: Actual

O studentă din cadrul UPG Ploiești s-a ales cu dosar penal și riscă exmatricularea, aceasta fiind acuzată că a sacrificat o pisică în camera de cămin. Autoarea actului de cruzime a fost evacuată din clădire.

„În ziua de 23 noiembrie, în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție al Centrului Universitar Ploiești au fost sesizați despre faptul că o studentă din cadrul UPG ar fi sacrificat o pisică în camera de cămin. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că în noaptea de 20 spre 21 noiembrie, studenta, din motive încă necunoscute, ar fi sacrificat animalul în incinta căminului studențesc, ducând ulterior cadavrul pisicii în spatele căminului. La acest moment se efectuează cercetări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor ce se impun. Cadavrul pisicii a fost ridicat în vederea efectuării autopsiei”, informează IPJ Prahova. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citește și: Salvați Copiii România a dotat singura Unitate Functională de Arşi de uz pediatric din regiunea Moldovei, pentru ca băiatul electrocutat pe un vagon de tren să poată fi tratat corespunzător

Back To Top