celelalte cuvinte lansare concert
Categorie: Actual

Celelalte Cuvinte a anunțat că pregătește lansarea unui nou album. Primele piese vor fi lansate cu prilejul unui concert organizat cu prilejul aniversării a 40 de ani de activitate.

“O nouă pagină de istorie rock! 

Celelalte Cuvinte aniversează 40 de ani de activitate, concertul va fi disponibil pe platforma vStage prin intermediul Ia Bilet pe data de 18 decembrie orele 20.00.

VEZI ȘI: VIDEO: "Suflet Colectiv", melodia lansată de Alex Penescu în memoria tinerilor care au pierit în incendiul din club

 Evenimentul  se va desfăşura în contextul lansării după atâţia ani a primelor două piese din noul viitorul  album  de studio Clepsidra fără Nisip - «Clepsidra fără Nisip» şi «Aproape Cerul», şi nu numai. În cadrul concertului se vor auzi «Scrisori iubite», «Între vise», «Stem», «Se lasa rău», «Un sfârşit e un început», «Dacă vrei», «Iarba prin păr», unele «răstălmăcite» de cei cinci muzicieni legendari. De 40 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenta, cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă legenda a rockului românesc cu o identitate aparte.

Biletele pentru concertul aniversar pot fi găsite doar în on-line, exclusiv pe www.iabilet.ro,  până în ziua evenimentului!” este anunțul de pe pagina de Facebook a trupei.

Back To Top