Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ziua Națională a României Ploiești
Categorie: Actual

Miercuri, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, Consiliul Județean Prahova a lansat un proiect inedit și, totodată, o provocare de a găsi prahoveni care au devenit, prin activitatea lor, adevărați ambasadori ai țării noastre.

103 ani de România marcați prin 103 povești de viață ale prahovenilor care s-au impus și se impun în comunitate! Aceasta este ideea de bază a proiectului lansat de Consiliul Județean Prahova, de Ziua Națională a României.

“Pe parcursul anului, vă vom aduce în prim-plan oameni din diverse domenii de activitate care, în felul lor, au pus umărul la consolidarea și schimbarea percepției despre societatea noastră. Sunt oameni pentru care mândria de a fi român este exprimată zilnic, prin faptele lor. Unii dintre ei sunt la început de drum, dar prin rezultatele obținute au devenit deja ambasadori ai țării noastre, alții fac tot posibilul pentru păstrarea identității, alții se numără printre cei care au scris pagini de istorie, riscându-și viața pentru ca noi să ne bucurăm de libertate. Sunt oameni care ne sunt mentori, sunt oameni care fac front comun cu știința și credința pentru viața noastră, sunt oameni care se încăpățânează să metamorfozeze societatea prin educație, sport, cultură etc.

VEZI ȘI: Mesajul președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, de Ziua Națională: “Să redescoperim lucrurile care ne unesc. Priviți cu optimism spre viitor!”

Sunt OAMENI pe care merită să-i cunoaștem și să-i avem ca modele!”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Prahova.

Reprezentanții CJ îi îndeamnă pe cei care cunosc poveștile unor prahoveni ce merită făcute cunoscute să le propună spre a fi incluse în acest proiect.

Back To Top