Categorie: Actual

După ce concertul lui Vali Vijelie programat pentru 1 Decembrie a fost anulat, Doru Octavian Dumitru vine să își amuze fanii la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești. Spectacolul va avea loc pe 15 decembrie.

La mijlocul lunii decembrie, la Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești va avea loc spectacolul „NE-A IESIT PE NAS!”, susținut de Doru Octavian Dumitru. Conform organizatorilor, „evenimentul este reprogramat din data de 10 octombrie în data de 15 decembrie, iar biletele achiziționate rămân valabile”. De asemenea, organizatorii anunță că spectacolul „se va desfășura cu respectarea normelor de prevenire și răspândire a virusului SARS- coV-2” iar biletele pot fi achiziționate de pe ticketstore.ro.

„Umor complex de mare finețe și adâncime”

Conform sursei citate, „DOD, rămâne artistul român carismatic și elegant care a pus bazele stand-up-ului românesc atât înainte cât și după anii 1990. Mereu talentul și prestațiile sale profesionale fiind măsura ineditului și promovării unui umor complex de mare finețe și adâncime. Prin comedia acestui mare artist popular se învață arta umorului inteligent, curat și savoarea naturaleții”. Menționăm că virgula dintre subiect și predicat din prima frază citată le aparține autorilor.

Citește și Primăria Ploiești, concert Vali Vijelie. Organizatorii au anulat concertul din deschiderea Festivalului de Iarnă

Back To Top