Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

amin
Categorie: Actual

Amin Zahra și-a spus povestea prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare și a descris drumul greu parcurs până a devenit medic specialist ATI.

„Am pornit pe acest drum făcându-mi multe planuri. Și nu eram singur! Împreună cu un bun prieten, ne-am hotărât să plecăm spre România, să urmăm facultatea de medicină.

Nu știam la ce să ne așteptăm, dar aveam o mare dorință, să învățăm limba română și să reușim să ne cream un viitor mai bun, decât cel pe care l-am fi avut dacă am fi rămas acasă.

Ei bine și cum “Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg!”, nici nu am apucat să plecăm, că tatăl prietenului meu a decedat. Era clar că pentru el, călătoria spre România, se încheiase chiar înainte de a fi început. Nu își putea lasă mama și surorile singure!

A început o luptă și în mine…Să plec singur în România? Cum o să fie?  Dacă nu mă descurc?… Și cu gândul că “Tot răul spre bine!”, mi-am început drumul meu, spre România!

Nici nu terminasem cu grijile, că am și aterizat, de la +20 ° atât cât erau acasă, la - 20 ° în Constanța, unde am făcut “cunoștință” pentru prima oară și cu zăpada! Totul era nou: limba, clima, cultura, iar cea mai grea parte a fost singurătatea!

Veneam dintr-o familie cu 5 frați, eram obișnuit cu oameni mulți în jurul meu și singurătatea aproape că m-a copleșit!

Mi-am sunat familia și le-am spus că eu termin primul semestru și mă întorc acasă!

Dar mi-am amintit planurile pe care eu mi le făcusem și dorința mea de a pleca spre un trai și un viitor mai bun și asta m-a determinat să rămân și să încerc să mă adaptez!

Nu a fost deloc ușor! Tot timpul au fost voci care îmi ziceau că: “Nu are rost să faci medicina, este un drumul lung și doar cei cu “spate” vor reuși să facă ceva sau doar dacă, te naști cu lingura de aur în gură, ai șanse!”

M-am lovit de răutăți, rasism, ură, discriminare, dar credeți-mă că atunci când ai un scop și lupți pentru el, treci mult mai ușor peste toate piedicile și greutățile ivite!

Această zi a venit după 11 ani de muncă și studii!

11 ani în care am avut alături familia, dar pe lângă ei am întâlnit  parcursul acestei călătorii și oameni minunați care m-au ajutat să devin mai bun, care m-au sprijinit!

Luptați pentru visul vostru, munciți și oricât de greu ar fi, rezultatele și satisfacția pe care o veți avea la final este pe măsură!”, a transmis medical Amin Zahra.

Citește și Medicul Amin Zahra: „Ne-am obișnuit cu corupția, cu spitale arse, cu școli insalubre… Cu moartea!”

Back To Top