set cadou
Categorie: Actual

Fie că faceți cumpărături pentru o prietenă care iubește pentru un ruj roșu clasic, fie că vreți să vă faceți provizii de produse pentru propria trusă de machiaj, cea mai bună metodă de a oferi cadouri în acest sezon de sărbători sunt seturi cadou pentru femei, care conțin produse de machiaj.

Aceste seturi cadou pentru femei vă pot economisi timp prețios și energie cu cele mai bune produse de machiaj de la mărcile dvs. preferate. Dacă se întâmplă să fiți genul de persoană care tot amână achiziționarea darurilor, aceste seturi cadou pentru femei cu produse de machiaj reprezintă, de asemenea, soluții de ultim moment, fără stres. În plus, un set cadou reprezintă oportunitatea perfectă de a încerca un mix de produse pentru mai puțin decât ar costa dacă le-ați cumpăra individual.

„Cel mai mare beneficiu este varietatea oferită și prețul", spune AJ Crimson, fondator și CEO al AJ Crimson Beauty. „De obicei, primiți mai mult pentru mai puțin". Aceste seturi cadou pentru femei nu numai că au multă valoare, dar vă și aduc acele articole de lux în mâinile dvs., fără un angajament prea mare înainte de a ști dacă vă place produsul.

Puteți încerca o marcă nouă, cumpărând un set cu cele mai bine vândute produse ale lor. Sau, puteți folosi abordarea lui Crimson: găsiți un set cu produsul pe care îl doriți cu adevărat, iar restul folosiți-l ca și cadouri mai mici sau doar pentru că vă gândeați la persoana respectivă.

Atunci când analizați seturi cadou pentru femei pentru altcineva, gândiți-vă la persoana care va primi cadoul. Care este stilul lor? Care sunt obiectivele lor de frumusețe? Au un look caracteristic sau le place să încerce diferite tendințe? Sunt interesați să încerce un produs nou, dar le este prea frică să investească în schimbare?

Personalizarea poate fi complicată, deoarece, dacă nu alcătuiți un set cadou de la zero, nu există nicio garanție că destinatara va adora tot ce este inclus. Fie că sunteți în căutarea celor mai bune seturi cadou pentru femei, sau a celor mai bune cadouri de frumusețe pentru 2021, artistul de machiaj al celebrităților, Stephen Moleski sugerează să fiți atentă la seturile care funcționează universal. „Trebuie să funcționeze pe mai multe tenuri și să fie suficient de măgulitoare pentru ca „destinatara" să vrea să le poarte", spune Moleki pentru WWD. „Nu uitați că ceea ce vă place vouă nu este ceea ce place tuturor... limitați-vă la alegeri neutre".

Pe de altă parte, „un set cadou este o modalitate minunată de a arăta unei persoane pe care o iubiți o altă latură a sa, pe care poate nu o poate vedea", spune Bina Khan, make-up artist cu sediul la Londra. „Sau, pentru a le face să încerce produse pe care poate că, în mod normal, nu ar fi suficient de curajoase să le încerce - cum ar fi un roșu uimitor."

Dacă cumpărați pentru cineva care are un look statement, dar căruia îi place să se joace cu produsele sale, make-up artistul celebru Emily Amick - care a lucrat cu Venus Williams și Lovie Simone - sugerează să găsiți echilibrul potrivit între aventuros și practic. „Încercați să alegeți ceva care să se potrivească, dar care să fie totuși un produs nou și interesant pentru ea", spune Amick. „Poate că prietena dvs. iubește eyeliner-ul negru, dar nu a încercat încă un gel liner. Dacă sunt mai mult o colecționară și le plac articolele exclusive, optați pentru un set cadou în ediție limitată".

Atâta timp cât sunteți bine intenționat, există un set de cadouri cosmetice care îi va face fericiți pe toți cei de pe lista dvs. de cumpărături de sărbători. Și cu reducerile de sărbători la orizont (și începând mai devreme ca niciodată în acest an), găsirea celui mai bun cadou pentru femeile de pe lista dvs. nu a fost niciodată mai ușor. De la calendare de advent de frumusețe pline de mostre, cadouri de frumusețe în ediție limitată specifice celor mai bine vândute produse ale anului, puteți găsi cele mai bune seturi de cadouri de machiaj pentru 2021, cu opțiuni accesibile și de lux.

Back To Top