Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dispărută brazi
Categorie: Actual

O adolescentă de 13 ani, din Brazi, a fost dată dispărută de familie. Tatăl minorei a alertat Poliția azi-noapte.

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 1.10, polițiștii din cadrul Secției nr. 7 de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa, Ion Georgiana Valentina, în vârstă de 13 ani a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Brazi și nu a mai revenit, anunță IJP Prahova.

Semnalmente persoană dispărută

Fata are 1,55 m înălțime, aproximativ 45 kg, păr negru, scurt, drept, ochi căprui. La data plecării purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră, mai menționează sursa citată.

VEZI ȘI: O fată de 19 ani, din Bălțești, a fost dată dispărută de familie

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Update: Minora a fost găsită, în cursul zilei de luni, la Puchenii Mari. Potrivit IJP Prahova, pe durata dispariției, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Sursa foto: IJP Prahova

Back To Top