Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

floresti
Categorie: Actual

Moșul a făcut deja un prim popas la Florești. Zilele acestea, primele daruri au fost împărțite, cu sprijinul autorităților locale, copiilor din comună.

“Reușim anul acesta să aducem în casele a 1200 de copii, zâmbetul pe buze și spiritul sărbătorilor de iarnă. Am început încă de ieri să împărțim pachetele în grădinițe, școli și biserici, iar astăzi continuăm această inițiativă până când acestea vor fi distribuite complet. Fondurile utilizate în vederea realizării acestor pachete cadou sunt obținute cu ajutorul sponsorilor implicați în această campanie“, au precizat reprezentanții Primăriei Florești.

“Vă mulțumesc pentru bucuria și energia pe care mi-ați oferit-o!”

“Anul acesta Moșul a venit mai devreme la Primăria Florești, așa că, ajutată de colegii mei, am reușit să împart cele 1200 de daruri pentru elevii școlilor din Florești și Călinești și bisericile de pe raza întregii localități”, a transmis primarul Simona David. “Această perioadă a anului este una dintre cele mai frumoase, pentru că sentimentele pe care le avem atunci când dăruim sunt printre cele mai covârșitoare. De la emoții, la fericire, bucurie și empatie cu starea copiilor care primesc cu sufletul deschis aceste cadouri. Vă mulțumesc pentru bucuria și energia pe care mi-ați oferit-o! Crăciun fericit vă doresc tuturor!” le-a transmis Simona David locuitorilor comunei, în pragul Sfintelor Sărbători.

Back To Top