bătaie trafic Comarnic
Categorie: Actual

Un nou incident violent a avut loc, luni, în trafic, pe DN 1, la Comarnic, la doar o zi după o altercație petrecută la câțiva kilometri distanță, la Poiana Țapului, în care protagoniști au fost tot niște șoferi.

“Astăzi, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin apel 112, de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic, a izbucnit un conflict între mai mulți participanți la trafic.

Deplasați la fața locului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept”, a informat IJP Prahova.

Imagini surprinse la locul evenimentului au fost publicate AICI.

Polițiștii au întocmit dosar penal după incidentul de pe DN 1

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Poliția anunță că, totodată, a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani.

“În condițiile unui trafic aglomerat, păstrați-vă calmul, nu uitați de politețea rutieră și nu blocați intersecțiile.

Timpul este prețios pentru toată lumea! Țineți cont că o atitudine imprudentă în trafic poate duce la implicarea în evenimente rutiere. Orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasați cu prudență.

Polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsuri ferme”, recomandă polițiștii.

VEZI ȘI: VIDEO. Bătaie în trafic pe DN1, la Poiana Țapului. Poliția s-a sesizat din oficiu, după apariția imaginilor în online

Foto: captură video stiripesurse.ro

Back To Top