Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

7etaje
Categorie: Actual

Uniunea Asociațiilor de Proprietari Ploiești a reacționat în urma lansării de către Primăria Ploiești a unui sondaj prin care cetățenii sunt consultați în privința unei eventuale demolări a blocului 7 Etaje.

„Din punct de vedere juridic, sondajul nu are nicio valoare juridica și poate fi combătută cu ușurință, în instanță, o Hotărâre de Consiliu Local care ar dispune demolarea blocului. Ce este interesant este faptul că se face un sondaj în care se cere părerea ploieștenilor care nu au nicio treabă cu blocul respectiv, în timp ce celor direct interesați, proprietarilor de apartamente din acest imobil, nu le cere nimeni părerea. Unii decid pentru alții deși nu au niciun drept s-o facă. O acțiune de demolare a acestui bloc presupune o declarare a zonei ca fiind de utilitate publică, conform Legii 33/1994, și exproprierea a celor care dețin apartamentele pe motive întemeiate, nu pe dorința de a face o esplanadă care ar pune în evidență trei clădiri de patrimoniu pe care blocul 7 Etaje nu le obstrucționează, Halele și Palatul Culturii fiind departe de acest imobil.

În altă ordine de idei, nada asta aruncată sub formă de sondaj de opinie nu are o notă de seriozitate din partea primarului și îl știam un om principial. Nu poți să vii să vorbești despre demolarea unui bloc când nu ai la dispoziție locuri pe care să le oferi GRATUIT (dacă tot îi expropriezi pe proprietarii din blocul 7 Etaje). Adică nu ai niciun bloc sau o clădire sau ceva de genul, care să permită mutarea proprietarilor dacă vor accepta propunerea, deși e foarte greu de crezut.

Care o fi scopul real al acestui sondaj și a intenției de a demola acest bloc, numai domnul primar știe, dar cei care locuiesc în acest bloc ar trebui să se liniștească pentru că este o idee care nu are un cadru legal pentru a se materializa. Mărturisesc că sunt dezamăgit și nu mă așteptam la așa ceva din partea d-ului primar. Mă așteptam din partea domniei sale să aibă ca principal obiectiv construirea Spitalului Municipal și nicidecum o utopie de genul demolării blocului 7 Etaje pe un moft, mai ales în condițiile în care în acest moment, presupunând prin absurd că proprietarii vor accepta să se mute, nu există niciun imobil care să le fie pus la dispoziție. Iar contruirea a 112 apartamente, câte are asociația blocului 7 Etaje, necesită eforturi financiare mari și câțiva ani pentru construcție”, a transmis Eugen Cristescu, președintele UAP Ploiești, prin intermediul unui comunicat.

Ieri, Primăria Ploiești a lansat un sondaj de opinie prin care solicit părerea cetățenilor în legătură cu o eventuală demolare a blocului 7 Etaje.

Back To Top