Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

oprinoiu
Categorie: Actual

Senatorul USR de Prahova Aurel Oprinoiu și-a făcut public raportul de activitate aferent sesiunii parlamentare septembrie - decembrie 2021. Oprinoiu și-a prezentat activitatea parlamentară și a făcut referire și la proiecte care au legătură direct cu Prahova.

Astfel, senatorul Aurel Oprinoiu, autor a 39 de initiative legislative și președinte al Comisiei de Mediu, a amintit de amendamentul făcut pentru achiziționarea unei stații mobile pentru măsurarea calității aerului din Ploiești: „Am depus un amendament pentru alocarea a 1,6 milioane de lei în vederea achiziției pentru Ploiești a unei unități mobile de monitorizare a concentrațiilor de poluați și dotarea ei cu echipamente de măsurare a acestora. Din păcate, amendamentul a fost respins, dar ministrul Tánczos Barna a declarat că va achiziționa acest laborator mobil din fondurile ministerului”.

„Pădure, nu groapă de gunoi!”

De asemenea, senatorul Aurel Oprinoiu a amintit de intenția Primăriei Târgșoru Vechi de a permite unei firme să înființeze o groapă de gunoi: „Pădure, nu groapă de gunoi! Asta trebuie să aleagă Primăria Târgșoru Vechi pentru groapa rezultată în urma exploatării de resurse minerale pe care o are în administrare. O firmă privată a solicitat Consiliului Local concesionarea gropii, pe care intenționează să o umple cu ”deșeuri din demolări și decopertări și cu pământ vegetal”, conform explicațiilor pe care administratorul firmei le-a dat angajaților Primăriei. Dar groapa de 10.000 mp se poate transforma într-o pădure, nu într-un depozit de gunoaie! Pentru asta, Primăria trebuie să aplice pentru programele de împădurire a terenurilor degradate situate în zonele deficitare în păduri, pe care Ministerul Mediului le desfășoară. Despre ele am discutat cu conducerea comunei, însă nici până la această oră nu a fost îndeplinită nicio formalitate pentru demararea acestor proiecte”.

Citește și Aurel Oprinoiu, senator USR: „Toate amendamentele USR au fost respinse, inclusiv cel prin care se putea cumpăra un autolaborator pentru măsurarea calității aerului din Ploiești”

Back To Top