Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
blind_justiceMaria David, judecătoarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie arestată pentru două fapte de trafic de influenţă (petrecute în noiembrie-decembrie 2009, respectiv ianuarie 2012) vorbea cu omul de afaceri Petru Blanda şi cu şoferul acestuia despre sumele de bani pe care Blanda trebuia să i le dea sau i le-a dat pentru intervenţiile ei la colegi magistraţi ce urmau să îl favorizeze.

Potrivit DNA, în perioada noiembrie - decembrie 2009, judecătoarea Maria David a pretins şi primit de la un denunţător, în trei tranşe, prin intermediar, suma de 200.000 euro. În schimbul banilor, Maria David a promis că va interveni pe lângă magistraţii investiţi cu soluţionarea unui dosar al Curţii de Apel Ploieşti, astfel încat aceştia să admită o contestaţie în anulare, să desfiinţeze hotărârea iniţială de condamnare a denunţătorului şi să pronunţe o hotărâre de achitare a acestuia.

În ianuarie 2012, Maria David i-ar fi promis aceluiaşi denunţător că, în schimbul unor sume de bani pe care i le va preciza ulterior, va interveni pe lângă judecătorii de la Curtea de Apel Ploieşti, astfel încât aceştia să pronunţe o soluţie favorabilă acestuia într-un dosar având ca obiect recursul declarat de acesta împotriva unei sentinţe penale prin care Judecătoria Târgovişte îi respinsese o cerere de revizuire.

La data de 10 decembrie 2009, Curtea de Apel Ploieşti a admis în principiu contestaţia în anulare formulată în dosarul respectiv şi a dispus suspendarea deciziei iniţiale de condamnare pronunţată de aceeaşi instanţă, până la soluţionarea pe fond a contestaţiei în anulare.

Integral, pe HOTNEWS.RO
Back To Top