Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

diploma
Categorie: Actual

Bogdan Laurențiu Bratu, fost director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, este judecat pentru înșelăciune, fiind acuzat că s-a angajat pe baza unei diplome de licență false. Diploma a fost obținută, prin fraudă, de la UPG Ploiești.

În urma unei percheziții efectuate în 2009 la fostul rector al universităţilor „Alexandru Ghica” și „Europa Ecor”, Mina-Silviu Dobronăuţeanu, a fost descoperit un volum uriaș de acte de studii (diplome de bacalaureat, foi matricole), inclusiv materiale pentru falsificarea unor documente, precum și 48 de cărți de identitate false. Printre buletinele ridicate se afla și unul ce figura ca fiind Bratu Bogdan Laurențiu. Actul de identitate era unul fals.  Datele de stare civilă, codul numeric personal, domiciliul, seria și numărul corespundeau cărții de identitate originale, emise pe numele lui Bogdan Laurențiu Bratu, însă fotografia era a altui bărbat. Potrivit datelor din dosar, cartea de identitate falsificată pe numele lui Bogdan Laurențiu Bratu a fost folosită împreună cu alte documente în scopul susținerii examenului de licență în sesiunea martie 2009 la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. „Din cercetări a rezultat că documentul de identitate menționat a fost falsificat de inculpatul Dencu Liviu Dănuț, în februarie 2009, în scopul facilitării susținerii examenului de licență de către altă persoană în locul titularului (Bogdan Laurențiu Bratu, n.r.)”, au precizat procurorii.

Citește și O angajată de la Agenția Națională de presă, reclamată că primește salariu pentru studii superioare în baza unei diplome false

Conform datelor publicate de Libertatea, Bogdan Laurențiu Bratu a fost angajat de CNAIR – subunitatea Giurgiu încă din 2014, când a prezentat diploma de licență falsă emisă de Universitatea din Ploiești. Chiar dacă diploma de licență a fost anulată de instanță, în martie 2017, Bratu este numit director economic al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, iar în decembrie 2017 este numit director general al aceleiași regionale.

Citește mai multe aici

 

Back To Top