Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

centru
Categorie: Actual

Consilierul local ploieștean Radu Simionescu a anunțat inaugurarea primului Centru pentru Tineret al Municipiului Ploiești, acesta găzduind activități social-culturale și educative de și pentru tineret.

„Ca tânăr consilier local, îmi dau seama tot mai mult că avem puterea de a stabili obiective și de a contribui la inițiative care pot îmbunătăți lucrurile, în concordanță cu ce am susținut încă de la început și anume că voi rămâne un susținător al tinerilor și voi lupta, alături de ceilalți colegi consiglieri, pentru a crea oportunități de dezvoltare pentru tineri, aici, acasă, în Ploiești.

De aceea, anunț cu bucurie că, mâine, 10 ianuarie 2022, ora 17.00, se va inaufgura primul Centru pentru Tineret al Municipiului Ploiești, care va funcționa în subordinea Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale”, situat în Ploiești, str.Emile Zola, nr.8, Halele Centrale, intrarea principală – etajul I.  În acest Centru pentru Tineret se vor desfășura exclusive activități social-culturale și educative de și pentru tineret. Acest proiect este un prim pas în crearea unui adevărat hub pentru tinerii ploieșteni, un centru în care toți tinerii să se regăsească, unde să se poată exprima liber și unde pot fi creative, contribuind astfel la dezvoltarea lor social, personală și profesională”, a transmis consilierul Radu Simionescu.  

Citește și Consilierul local Radu Simionescu propune un centru şi o strategie pentru tineret în Ploieşti

Back To Top